Голема Саемска Распродажба

→ До -65% попуст.

→ Достапно веднаш.

→ Врвен мебел по најповолни цени.

Дознајте Повеќе

Разубавете го домот

→ Врвен мебел по најповолни цени,
→ До -45% попуст на одбрани производи,
Можност за онлајн нарачка.
Дознајте Повеќе

Внесете свежина во домот

→ Достапно веднаш.

→ Врвен мебел по најповолни цени,

→ До -55% попуст на одбрани производи,

→ Можност за онлајн нарачка.

→ Голем избор на бои и материјали.

Дознајте Повеќе
35% ПОПУСТ НА ЦЕЛ ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ

33% ПОПУСТ

НА ЦЕЛ ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВА И МОНТАЖА

ЕКСПРЕСНА

ДОСТАВА И МОНТАЖА

25 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА НА ДОВЕРБА

25 ГОДИНИ

ТРАДИЦИЈА НА ДОВЕРБА

Најпопуларни производи

БК Лежај Дајмонд

19,999 ден. 13,999 ден.

30%Попуст

БК Душек Delux

14,999 ден. од 10,399 ден.

31%Попуст

БК Душек Dreamer

22,999 ден. од 15,999 ден.

30%Попуст

БК Наддушек ConforFlexy

18,799 ден. од 12,999 ден.

31%Попуст

БК Агол Аланис

49,999 ден. 33,999 ден.

32%Попуст

БК Лежај Икс

19,999 ден. 11,999 ден.

40%Попуст

БК Лежај Соло

29,999 ден. 19,999 ден.

33%Попуст

БК Душек Natura Soft

6,599 ден. од 4,599 ден.

30%Попуст

БК Душек Elegance

9,399 ден. од 6,499 ден.

31%Попуст

БК Душек Delux

14,999 ден. од 10,399 ден.

31%Попуст

БК Душек Crown

21,199 ден. од 14,799 ден.

30%Попуст

БК Душек Dreamer

22,999 ден. од 15,999 ден.

30%Попуст

БК Душек GoldenEye

33,999 ден. од 23,799 ден.

30%Попуст

БК Наддушек Standard Topper

4,999 ден. од 3,499 ден.

30%Попуст

БК Наддушек ConforFlexy

18,799 ден. од 12,999 ден.

31%Попуст

БК Клуб маса Берн 120х60

5,499 ден. 3,499 ден.

36%Попуст

БК Клуб маса Берн1 80х50

4,999 ден. 3,499 ден.

30%Попуст

БК Клуб маса Келн 80х50

5,499 ден. 3,499 ден.

36%Попуст
33%Попуст

БК Стол Пивон

2,399 ден. 1,699 ден.

29%Попуст

БК Стол Арго

2,865 ден. 1,799 ден.

37%Попуст

БК Стол Рафаел

11,320 ден. 6,999 ден.

38%Попуст

БК Фотеља Флорела

16,650 ден. 9,999 ден.

40%Попуст

Категории

Широка палета на производи за секое катче од Вашиот дом.
Висококвалитетен мебел по најповолни цени. Погледнете ја нашата понуда.

Производ на промоција

45% Попуст

Тросед Нокс

Димензии: 190x82, 190x130см

19,999 ден. 10,999 ден.

Повеќе

38% Попуст

Агол Марлен

Димензии: 260x180, 210x140см

54,999 ден. 33,999 ден.

Повеќе
Производ на промоција

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.