Дизајн на спална соба за целосно уживање!

26 Декември 2019

Спалната соба се смета за најинтимното место за осаменост и релаксација. Без разлика дали се работи за помала или поголема квадратура, во светла или т...

Повеќе

Одберете го совршениот дизајн на кујна и трпезарија за во вашиот дом

12 Декември 2019

Правиот избор на вашата кујна е најважниот фактор во обезбедувањето функционалност и практичност. Без разлика дали вашата кујна е мала, тесна или голе...

Повеќе

Уживајте во уредувањето на вашиот дневен простор!

12 Декември 2019

Како што можете да видите на сликата, модерен дизајн на дневната соба и минимализмот одат рака под рака. Чистите, остри линии на современ мебел и дода...

Повеќе

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.