Политика за достава

По потврдата, нарачката влегува во статус на обработка. По обработка на нарачката, ќе бидете известени за статусот на вашата нарачка преку e-пошта.

Периодот за обработка на нарачката е обично 2-3 работни дена. За сите нарачки испратени во петок и за викенд, продавачот ќе ве контактира на почетокот на наредната недела.

Ние ја обезбедуваме услугата за испорака и монтажата на купените производи под следните услови:

  • За секој купен производ на територијата на Град Скопје испораката и монтажата изнесува 599 денари
  • За секој купен производ на територијата на Македонија освен Град Скопје испораката и монтажата изнесува 2.999 денари

* Испораката на производите се врши до влезот на објектот, купувачот е должен да обезбеди пристап на возилото, односно до каде што има пристап возилото.

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.