Продажни салони

Салон 1 - Пинтија

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Салон 2 - Мида

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Салон 3 - Лепенец

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 72 236 420
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.