32%Попуст

БК Агол Аланис

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

49,999 ден.
33,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Агол Дора

99,999 ден.
64,999 ден.

35% Попуст

БК Агол Лего

74,999 ден.
49,999 ден.

33% Попуст

БК Агол Венус

69,999 ден.
44,999 ден.

36% Попуст

БК Агол Фереро

34,999 ден.
21,999 ден.

37% Попуст

БК Агол Селест

69,999 ден.
45,999 ден.

34% Попуст

БК Агол Колорадо

49,999 ден.
32,999 ден.

34% Попуст

БК Агол Амбер

64,999 ден.
42,999 ден.

34% Попуст

БК Агол Јана

69,999 ден.
35,999 ден.

49% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.