38%Попуст

БК Агол Марлен

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

54,999 ден.
33,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Агол Аурора

59,999 ден.
37,999 ден.

37% Попуст

БК Агол Фереро

34,999 ден.
21,999 ден.

37% Попуст

БК Агол Аурис

79,999 ден.
49,999 ден.

38% Попуст

БК Агол Алфредо

89,999 ден.
59,999 ден.

33% Попуст

БК Агол Верона

46,999 ден.
30,999 ден.

34% Попуст

БК Агол Евелин

69,999 ден.
44,999 ден.

36% Попуст

БК Агол Вест

74,999 ден.
49,999 ден.

33% Попуст

БК Агол Арт

32,999 ден.
20,999 ден.

36% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.