15%Попуст

БК Дневна соба Ница

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус се изработува во Аида орев со фронт во крем МДФ висок сјај.
Гаранција 3

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал Авалон

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Лана

33,999 ден.
21,999 ден.

35% Попуст

БК Тв регал Верлин

39,999 ден.
24,999 ден.

38% Попуст

БК Тв регал Мадрид

39,999 ден.
23,999 ден.

40% Попуст

БК Тв регал Ана

22,999 ден.
15,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Арес

25,999 ден.
16,999 ден.

35% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.