БК Дневна соба Пиано

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус и фронт изработени во иверица со УВ лак во крем боја, со висок сјај и меко затварање.
Гаранција 3

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал Бали

21,999 ден.
14,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Орион

22,999 ден.
15,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Мадрид

39,999 ден.
23,999 ден.

40% Попуст

БК Тв регал Осло

39,999 ден.
26,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Сноу

25,999 ден.
16,999 ден.

35% Попуст

БК Тв регал Лана

33,999 ден.
21,999 ден.

35% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.