31%Попуст

БК Душек Elegance

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

17,599 ден.
12,199 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Душек Delux

16,999 ден. од 9,649 ден.

43% Попуст

БК Душек Natura Soft

6,999 ден. од 3,899 ден.

44% Попуст

БК Душек Elegance

9,999 ден. од 5,999 ден.

40% Попуст

БК Душек Super Economic

5,999 ден. од 3,199 ден.

47% Попуст

БК Душек KingPed

23,999 ден. од 13,449 ден.

44% Попуст

БК Душек Crown

23,999 ден. од 13,449 ден.

44% Попуст

БК Душек Prestige

16,999 ден. од 9,499 ден.

44% Попуст

БК Душек Dreamer

25,999 ден. од 16,899 ден.

35% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.