30%Попуст

БК Лежај Дајмонд

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

19,999 ден.
13,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

34% Попуст
47% Попуст
38% Попуст

БК Лежај Ресана

25,999 ден.
17,999 ден.

31% Попуст

БК Лежај Ивана

33,999 ден.
21,999 ден.

35% Попуст
39% Попуст
37% Попуст

БК Лежај Ројал

34,999 ден.
21,999 ден.

37% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.