40%Попуст

БК Лежај Икс

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

19,999 ден.
11,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Лежај Икс

19,999 ден.
11,999 ден.

40% Попуст

БК Лежај Соло

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.