15%Попуст

БК Предсобје Стела

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус оплеменета иверка во боја бел бор, фронт МДФ во крем боја. Ретро стил, функционални елементи со меко затварање во крем боја.
Гаранција 3

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Предсобје Лион

22,999 ден.
17,999 ден.

22% Попуст

БК Предсобје П-07

26,999 ден.
21,999 ден.

19% Попуст

БК Предсобје Биле

18,999 ден.
14,999 ден.

21% Попуст

БК Предсобје П-04

24,999 ден.
17,999 ден.

28% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.