37%Попуст

БК Стол Арго

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

2,865 ден.
1,799 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Стол Арго

2,865 ден.
1,799 ден.

37% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.