35%Попуст

БК Тросед Нокс

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

19,999 ден.
12,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК ТДФ Стела Тросед

29,999 ден.
17,999 ден.

40% Попуст

БК Тросед Бристол

33,999 ден.
21,999 ден.

35% Попуст

БК Тросед Амбер

44,999 ден.
29,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Оскар

39,999 ден.
24,999 ден.

38% Попуст

БК Тросед Сара

34,999 ден.
22,999 ден.

34% Попуст

БК Тросед М1

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Дара

29,999 ден.
18,999 ден.

37% Попуст

БК Тросед Рафаело

25,999 ден.
16,999 ден.

35% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.