26%Попуст

БК Блок Кујна К72

22,999 ден.
16,999 ден.

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Димензија 200x217x60 cm
Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1 година

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.