30%Попуст

БК Чевларник 3В 51

5,699 ден.
3,999 ден.

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Димензија 108x51x27 cm
Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1 година

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.