26%Попуст

БК Чевларник 3В 71

6,799 ден.
4,999 ден.

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Димензија 108x71x27 cm
Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1 година

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.