30%Попуст

БК Кревет Ѓулиета 120

9,999 ден.
6,999 ден.

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Димензија на кревет 208x128 cm
Димензија на душек 200x120 cm
Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Кревет Ѓулиета 90

8,999 ден.
5,999 ден.

33%Попуст

БК Кревет Ѓулиета 160

11,999 ден.
8,999 ден.

25%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.