35%Попуст

БК Кујна Пева

16,999 ден.
10,999 ден.

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Димензија 200cm cm
Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1 година

Слични производи

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.